Skip to main content

Kunsthal Galleri Image – Skandinaviens ældste udstillingssted for fotobaseret kunst – søger en universitetsstuderende til praktik (projektorienteret forløb), som har lyst til at blive en del af en kreativ og mangfoldig verden indenfor kunst- og kulturlivet. Som studiepraktikant vil du indgå i galleriets daglige drift, yde faglig såvel som praktisk assistance i forbindelse med udstillinger og være med til at udvikle galleriets profil.

Du vil som praktikant få mulighed for at assistere med formidling, udstillingstekster, hjemmesideopdatering, udstillingsopbygning samt synliggørelse af Galleri Images profil på de sociale medier. Du får kendskab til, hvad det vil sige at drive et udstillingssted og erfaring med forskellige udstillingsprocesser – fra opsætning og nedtagning til formidling, artists talks og afholdelse af seminarer.

Vi tilbyder relevant erfaring og et godt indblik i samtidsfotografi, video-, computer- og installationskunst samt kontakt til de aktuelle kunstnere. Vi forventer, at du er en god formidler både mundtligt og skriftligt, samt at du arbejder selvstændigt. Galleri Image kan desuden tilbyde et varmt samarbejdsklima og et rart, socialt miljø blandt galleriets tilknyttede medarbejdere.

Send en kort, motiveret ansøgning på max. 1 side samt et relevant CV til info@galleriimage.dk med “praktikant” i emnefeltet

Om Galleri Image

Galleri Image er et ikke-kommercielt udstillingssted for foto-, video- og installationskunst beliggende i hjertet af Aarhus. Galleriet blev stiftet tilbage i 1977 og er således Skandinaviens ældste galleri for foto- og videokunst. Vi viser ca. 5 udstillinger om året med både nationale og internationale kunstnere. Galleri Image deltager i en række projekter, internationale festivaler og kulturelle arrangementer, som rækker udover galleriets arbejde med udstillingsprogrammet, og afholder både seminarer, boglanceringer og artist talks. Læs mere om kunsthallen her.

Foto: Hyun-Jin Kwak. Inception no 2, 2017