Skip to main content

Galleri Image søger entusiastiske og engagerede frivillige, der har lyst til at give os en hjælpende hånd. Arbejdet vil blandt andet bestå af praktiske opgaver i forbindelse med ferniseringer, opsætning og nedtagning af udstillinger, vagter i weekenden m.m. Arbejdet giver dig mulighed for at få et indblik i Galleri Images dagligdag, gøremål og opgaver. Du vil endvidere få mulighed for at udvide dit netværk og møde kunstnere og fagfolk fra den udenlandske og danske kunstscene.

Vi tilbyder relevant erfaring og et godt indblik i samtidsfotografi og videokunst samt kontakt til de aktuelle kunstnere. Galleri Image kan tilbyde dig et varmt samarbejdsklima og et rart, socialt miljø blandt galleriets tilknyttede medarbejdere. Arbejdet er ulønnet, men vi giver dig til gengæld nogle gode oplevelser, erfaringer og nyttige kompetencer til CV’et. Er du interesseret, så send et par ord om dig selv motiveret ansøgning på max. 1 side samt et relevant CV til info@galleriimage.dk.

Om Galleri Image
Galleri Image er en kunsthal, der promoverer kamerabaseret kunst af høj kvalitet ved at vise udstillinger med danske og internationale kunstnere inden for fotografi og video. Galleriet har eksisteret siden 1977 og var det første ikke-kommercielle udstillingssted for fotografi i Norden. Galleri Image har opnået stor international anerkendelse for dets udstillinger og har hen over de sidste 40 år bidraget betydeligt til at skabe forståelsen af fotografiet som et vigtigt og selvstændigt medie. Vi befinder os i Vestergade, ogr der er gratis entré til alle udstillinger, foredrag, debatter, seminarer, workshops og omvisninger.