Skip to main content

Demorummet

Demorummet er Galleri Images døgnåbne udstillingsplatform ud mod Vestergade. Siden 2003 har Demorummet dannet ramme om værker og udstillinger af samtidskunstnere inden for en bred vifte af kunstneriske discipliner, heriblandt fotografi, maleri, video-, lyd-, computer- og installationskunst. Grundet den beskedne størrelse kræver en udstilling i Demorummet en høj grad af opfindsomhed fra kunstnernes side. 

Selvom det primært er tænkt som et kreativt rum, hvor danske og udenlandske kunstnere i vækstlaget kan få mulighed for at sammensætte udstillinger i små formater, har Demorummet gennem årene også huset værker af en række anerkendte danske kunstnere, heriblandt Katja Bjørn, Christian Vind, Julie Stavad, Søren Asselholt, Lea Porsager, Lasse Krog Møller, Jane Jin Kaisen og Signe Klejs.

Demorummet har i flere perioder været en del af større kuratoriske projekter: bl.a. af kunstnerne Sophia Ioannou Gjerding og William Kudahls kurateringsprojekt Demo i 2019 og Call & Response i samarbejdet med AirSpace Gallery, Stoke-on-Trent (UK), kurateret af Pamela Grombacher, 2020-2021. Demorummet fungerer pt. som en forlængelse af Galleri Images aktuelle udstillinger, der også kan opleves uden for de sædvanlige åbningstider.

Gennemse Demorummet Arkiv →