Skip to main content

Udstillingen In Between / In Transit, som vi producerede og viste i 2016 på Galleri Image, er nu på turné i U.S.A. med navnet In Transit: From Home to Where? Udstillingen er kurateret af Peggy Sue Amison og blev vist på Blue Sky/ Oregon Center for Photographic Arts indtil d. 30 December 2018. Herefter blev den vist på SF Camerawork fra januar 2019, og vises i SDSU Downtown Gallery i Sand Diego fra april til 14. juli 2019. I septemper 2019 rejste udstillingen til Cambridge MA på Lesley College.

Turnéen fortsatte i Europa i Cork, Irland på Crawford Kunstgalleri, hvor den blev udstillet fra den 6. marts – den 4. maj 2020. Udstillingen rejste efterfølgende videre til Stadtgalleri i Saarbrücken, Tyskland, med planlagt åbning i juni, som grundet COVID-19 pandemien blev flyttet til d. 11. september 2020. Udstillingen vil vare indtil januar 2021.

I In Between / In Transit (In Transit: From Home to Where?) undersøger en række fotografer og filmskabere limboet som flygtninge og migranter oplever at være i.

Læs mere om da udstillingen var på Galleri Image her.
Læs om udstillingens turné her.
Læs mere om den europæiske turné her.