Host, House, Hourglass af Elisabeth Molin

Latest news

Host, House, Hourglass af Elisabeth Molin

From January 13, 2023 16:00 to March 05, 2023 17:00

Opening:

Hits: 2035

Host, House, Hourglass af Elisabeth Molin

Fredag d. 13. januar kl. 16-18 inviterer Galleri Image til fernisering på udstillingen Host, House, Hourglass.

Host, House, Hourglass er en fortælling i form af en installation skabt særligt til Galleri Images lokaler om de rum vi bor i, om hvad det vil sige at tilhøre rum; mentalt, fysiskt, kropsligt, og om at være (eller ikke at være) hjemme.

I forlængelse af Molins tidligere værker, hvor hun udforsker abstrakte begreber såsom tyngdekraft, rytme og nærhed, bygges udstillingen Host, House, Hourglass op af rumlige kollager, hvor objekter fra midlertidige hjem forlænger og forskyder de filmiske fortællingerne lavet i disse rum. De ofte fundne og senere transformerede objekter bærer på en historie i den måde de er blevet rørt, markeret eller skåret på og skaber nye associationer imellem mentale og fysiske rum.

Elisabeth Molin (f. 1985) er en dansk billedkunstner, som arbejder og er bosat i London, hvorfra hun er uddannet med en BFA fra Chelsea College of Art og en MFA fra Royal College of Art i London. Hun har udstillet på Litauens National Museum i Vilnius, KW Institute i Berlin, Wiels i Bruxelles, Belmacz og Sundy i London, LLLLLL og Das Weisse Haus i Wien, ISCP og MAW i New York, og på Lagune Ouest og Sixty Eight Art Institut i København. Hun har vist sine film som del af Images Festival in Toronto, Stuttgarter Filmwinter in Stuttgart og the Medrar Video Festival in Cairo.
I Molins praksis arbejder hun i spændingsfeltet mellem fotografi, video, installation og performance. Hendes værker kan karakteriseres af en interesse for at nedbryde barrierer mellem fysiske omgivelser og mentale rum, hvor hun oftest blander forskellige medier som en katalysator, der tvinger disse sfærer mod hinanden.
http://elisabethmolin.com/1125-2/

Samtale mellem Elisabeth Molin og Anne Kølbæk Iversen
Som del af udstillingen inviterer Galleri Image Elisabeth Molin og Anne Kølbæk Iversen, post-doc i Æstetik og Kultur ved Aarhus Universitet, til en offentligt samtale om objekter som beholdere og tilhørsforhold i en udvidet forstand, hvor Elisabeth Molin bl.a. vil tale uddybende om udstillingen. Seminaret vil finde sted d. 4. februrar kl 14. Detaljer følger.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Augustinusfonden, Det Obelske Familiefond, DJ:Fotograferne og Den Hielmstierne-Rosencroneske Stiftelse.

Foto: Elisabeth Molin,
set of ends. Video still.