Nyheder

Udtalelser og anbefalinger fra erhverv

ANDERS BYRIEL, CEO, KVADRAT

DATO: 5. AUGUST 2020

Vedr. Galleri Image, Aarhus - kunsthal for fotobaseret Kunst

Da jeg har stor passion for kunst, vil jeg gerne udtrykke min opbakning til det visionære (om end lille) udstillingssted Galleri Image.

Stedet har været af afgørende betydning for en række både danske og internationale kunstnere, herunder blandt andet Trine Søndergaard og Nicolai Howalt, som vi begge og i flere omgange har samarbejdet med på Kvadrat.

Om Galleri Image forsat skal berige Aarhus virker det åbenlyst, at kunsthallen bør indgå i planerne for Sydhavnen. Et projekt erhvervslivet i øvrigt følger spændt på sidelinjen og vurderer kommer til at skabe stor synergieffekt i byens kunst- og kulturliv.

Anders Byriel,
CEO, Kvadrat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SANDRA PLESNER WEINERT, GRUNDLÆGGER, GULDSMEDEN HOTELS

DATO: 18. AUGUST 2020

Hotel Guldsmeden, Aarhus har i snart 20 år haft et godt og gensidigt makkerskab i Galleri Image, som har delt alle deres internationale gæster med os. For Hotel Guldsmeden er det vigtigt med et internationalt perspektiv, og vi værdsætter en bred skare af overnattende gæster - herunder kunstnere og kulturelle aktører fra alle dele af verden.

Det er hotellets håb, at Galleri Image bliver en del af det nye Sydhavnsbyggeri, hvor også Hotel Guldsmeden åbner ny afdeling. Det vil betyde, at hotellet fremadrettet er sikret et godt og vigtigt samarbejde med en af byens kulturaktører.

Med venlig hilsen,
Sandra Plesner Weinert
Grundlægger, Guldsmeden Hotels

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------