Nyheder

Galleri Image søger frivillige

Er du interesseret i foto, installations- og videokunst? Kunsthal Galleri Image søger entusiastiske og engagerede frivillige, der har lyst til at hjælpe til i galleriet ca. 2-3 gange månedligt.

Arbejdet som frivillig vil blandt andet bestå af praktiske opgaver i forbindelse med ferniseringer, opsætning og nedtagning af udstillinger, vagter i galleriet i weekenden m.m.. Som frivillig vil du få mulighed for at få et indblik i Galleri Images dagligdag, gøremål og opgaver. Du vil endvidere få mulighed for at udvide dit netværk og møde kunstnere og fagfolk fra den udenlandske og danske kunstscene, og blive en del af et rart, socialt miljø blandt galleriets tilknyttede medarbejdere.

Arbejdet er ulønnet, men vi giver dig til gengæld nogle gode oplevelser, relevante erfaringer og nyttige kompetencer til CV’et.
Arbejdsstedet er Galleri Image i Vestergade 29 i Aarhus. Du behøver ikke have en kunstfaglige baggrund, men vi forventer dog at du er interesseret, engageret og stabil, dvs. at du kan tage to vagter om måneden og hjælpe til ved opsætning og nedtagning af udstillinger.

Er du interesseret, så send et par ord om dig selv samt et vedhæftet CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Om Galleri Image: 
Galleri Image er en kunsthal som promoverer fotobaseret kunst af høj kvalitet ved at vise udstillinger med danske og internationale kunstnere, som arbejder inden for fotografi og video. Galleriet har eksisteret siden 1977 og var det første ikke-kommercielle udstillingssted for fotografi i Norden. Galleri Image har opnået stor international anerkendelse for dets udstillinger og har hen over de sidste 40 år bidraget betydeligt til at skabe forståelse af fotografi som et vigtigt og selvstændigt medie. Galleriet ligger i Aarhus, hvor der er gratis entré til alle udstillinger, foredrag, debatter, seminarer, workshops og omvisninger.