NURSE - Performance koncert

I forbindelse med udstillingen Special Affects af Sofia Albina Novikoff Unger inviterede Galleri Image til en performance med kunstner og musiker NURSE. Performancen fandt sted kl. 14, lørdag 30. april i Galleri Images lokaler.
Udstillingsperiode:
30-04-2022 - 30-04-2022
Medie:
Peformance
Titel:
NURSE - Performance koncert
Kunstner:
NURSE
I forbindelse med udstillingen Special Affects af Sofia Albina Novikoff Unger inviterede Galleri Image til en performance med kunstner og musiker NURSE. Performancen fandt sted kl. 14, lørdag 30. april i Galleri Images lokaler. 

NURSEs musik refererer tilbage til oldtidens mystik og magi med udgangspunkt i feminine værdier som healing, moderkærlighed og omsorgsfuldhed. Hendes ømme og pirrende vokal svæver over en sky af minimalistisk R'n'B og skaber et univers med sanglyrik, der komplementerer tematikkerne i Special Affects. NURSE vil være en slags musikalsk crossover til Ungers udstilling for at skabe en fordybende udforskning af mytiske kvindelige magtsymboler.

NURSE er billedkunstner og musiker Josefine Struckmanns solo-projekt. Hun er uddannet ved Det Fynske Kunstakademi, og var tidligere en del af musikerduoen MOR med MØ. Med en fængende lyd og rørende tekster inviterer hun publikum ind i et intenst univers, der i samspil med udstillingens dunkle rum og stærke feministiske budskab, skaber en unik og uforglemmelig oplevelse.

Udstillingen og eventet var støttet af Statens Kunstfond og Kulturudviklingspuljen (Aarhus Kommune).