Artist talk med James Bridle på ARoS

Den 15. oktober holdt den britiske kunstner og forfatter James Bridle en artist talk på Aros. Her fortalte han om sine værker, som kan opleves flere forskellige steder i Aarhus i løbet af efteråret.
Udstillingsperiode:
15-10-2016 - 15-10-2016
Medie:
Titel:
Artist talk med James Bridle på ARoS
Kunstner:
James Bridle
Den 15. oktober kl 14 vil den britiske kunstner og forfatter James Bridle fortælle om sine værker, der kan opleves flere forskellige steder i Aarhus i løbet af efteråret. Fælles for værkerne er, at de benytter digitalt materiale til at undersøge, hvordan overvågningssystemer, militærteknologi og problemstillinger i forhold til statsborgerskab griber ind i hinanden og skaber verden – og hvordan journalistik, lovgivning og kunst kan bringes i anvendelse heroverfor.

Artist Talk’en afholdes i samarbejde med Hasselblad Foundation og Galleri Image i Sunset Lounge på ARoS, og er gratis efter betalt entré til ARoS.

Arrangementet foregår på engelsk

På ARoS vises Bridle's film Seamless Transition i perioden 14. oktober-18. december. Parallelt hermed vises soloudstillingen Apophenia med James Bridle på Galleri Image. James Bridle deltager desuden i projektet og gruppeudstillingen WATCHED! Surveillance, Art and Photography, som vises på KUNSTHAL AARHUS fra 16. november-31. december 2016.