FRESH EYES - Udstilling på det Danske Kulturcenter i Beijing

Den kinesiske fotograf, performance- og videokunstner Liu Jin blev i maj/juni 2015 inviteret af Galleri Image til at komme til Aarhus for at arbejde med sin kunst i et DIVA-ophold, støttet af Statens Kunstfond.
Udstillingsperiode:
24-11-2015 - 19-09-2016
Medie:
Titel:
FRESH EYES - Udstilling på det Danske Kulturcenter i Beijing
Kunstner:
Liu Jin (CH)
Den kinesiske fotograf, performance- og videokunstner Liu Jin blev i maj/juni 2015 inviteret af Galleri Image til at komme til Aarhus for at arbejde med sin kunst i et DIVA-ophold, støttet af Statens Kunstfond. I sit projekt tager Liu Jin udgangspunkt i et stykke fælles kulturarv, som vedkommer både danskere og kinesere: H.C. Andersens eventyr. De berømte eventyr bruges i projektet som medier til at italesætte og arbejde kunstnerisk med globale – og lokale – problemstillinger. Flere af de værker, som blev skabt under hans ophold i Danmark, bliver udstillet under navnet "New Clothes for the Fairytales" på det Danske Kulturcenter i Beijing og kan opleves der fra 13. august til 18. september 2016.

Læs mere om udstillingen på Det Danske Kulturcenter her (på engelsk midt på siden): https://goo.gl/qZjZRV

De værker, som resulterer fra Liu Jins DIVA-ophold i Aarhus, vil også komme til at indgå i Aarhus 2017 projektet FRESH EYES, som Galleri Image gennemfører i samarbejde med Aarhus Litteraturcenter. Det vil således også være muligt at opleve Liu Jins danske værker i danske omgivelser - man skal bare vente til 2017!