Enestående chance for at skabe din egen Artist Book!

I forbindelse med Photobook Week Aarhus afviklede Louise Sidenius fra Officin workshoppen 'Create your own artist book' på Arkitektskolen Aarhus, lørdag d. 1. og søndag d. 2. oktober 2016.
Udstillingsperiode:
01-10-2016 - 02-10-2016
Medie:
Titel:
Enestående chance for at skabe din egen Artist Book!
Kunstner:
Louise Sidenius/Officin
De trykte mediers rolle i det 20. århundredes kunst har været betydelig. Kunstnerbøger og – tidsskrifter, eksperimentelle kataloger, flyers, zines og andre papirbaserede formater udgør en væsentlig kunstnerisk produktion både i Danmark og internationalt. Disse kunstnerpublikationer har historisk set været knyttet til forestillingen om en demokratisering af kunsten i forhold til kategorier som “kunstner”, “kunstværk” og “institution”. 

Workshoppen vil belyse fremstillingen af kunstnerbøger og det arbejde, der finder sted i forbindelse med at lave en bog: fra konceptudvikling, opsætning, prøvetryk, de endelige tryk, fals og indbinding, med hovedvægten lagt på de praktiske omstændigheder ved selve trykprocessen. Man medbringer selv materiale (foto, billeder, tekst osv.), som man ønsker at bearbejde og trykke i bogform. Materialet gennemgås og klargøres til trykning, der på workshoppen vil foregå i form af riso print, en digital farvefotokopieringsteknik der benytter tryksværte ligesom offset. Workshoppens deltagere må påregne, at der er en mindre udgift til papir, farve og masters.

For opdateringer og yderligere information, besøg www.photobookweek.org
Pris: Ved tilmelding inden 12. september: 350 kr. Herefter 500 kr.
Tilmelding: Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Om Officin
Officin er et forlag, en butik, et udstillingssted og værksted drevet af Louise Hold Sidenius. Omdrejningspunktet er det trykte medie og at undersøge og eksperimentere med materiale, trykmetoder og indbinding. Formålet med Officin er ikke at nå så hurtigt som muligt fra tanke til tryk, men at se tiden mellem de to som et mulighedsfelt for en undersøgelse af, hvordan materialet - værket, teksten, tankerne - bedst bliver omsat til og undersøgt i trykt form.