Maja Ingerslev undersøger naturlandskabet i og omkring Aarhus

I projektet FRESH EYES – International artists rethink Aarhus, bliver Aarhus oplevet på ny, af fotokunstnere og forfattere fra hele verden. Danske Maja Ingerslev (f. 1972) repræsenterer en insiders genfortolkning af byen idet Ingerslev, som den eneste visuelle kunstner i FRESH EYES, bor og arbejder i Aarhus.
Udstillingsperiode:
03-01-2015 - 31-12-2015
Medie:
Fotografi
Titel:
Maja Ingerslev undersøger naturlandskabet i og omkring Aarhus
Kunstner:
Maja Ingerslev
I projektet FRESH EYES – International artists rethink Aarhus, bliver Aarhus oplevet på ny, af fotokunstnere og forfattere fra hele verden. Byen bliver set med friske øjne og gentænkes visuelt og poetisk fremtil år 2017. Danske Maja Ingerslev (f.1972) repræsenterer en insiders genfortolkning af byen idet Ingerslev, som den eneste visuelle kunstner i FRESH EYES, bor og arbejder i Aarhus.

Maja Ingerslevs arbejde med FRESH EYES projektet vil strække sig over et helt år, hvor hun visuelt vil bearbejde årstidernes forvandling af naturlandskabet i og omkring Aarhus. Hun skriver sig derfor ind i landart genren, da hun arbejder med stedsspecifikke værker i naturen. 

Sarte papirformationer af snefnug, blomster, rødder og fjer indlejres i landskaber, hvis grove overflader og barske omgivelser står i stærk kontrast til papirets hvidhed og skrøbelige materialitet. Ved at placere de karakteristiske tredimensionelle papirklip i landskaberne, ønsker Ingerslev at forsyne beskueren med et nyt blik på naturen, som en poetisk opfordring til eftertanke og refleksion.