Sit. Actively.

Julie Stavad har produceret værket Sit. Actively. til Demorummet. Her presses en massiv genstand ind i det forholdsvis lille Demorum. Genstanden er støbt i beton og bærer spor af forskellige materialers aftryk. Kunstneren har valgt at ændre farve på gulvet i rummet.
Udstillingsperiode:
21-08-2015 - 25-10-2015
Medie:
Skulptur
Titel:
Sit. Actively.
Kunstner:
Julie Stavad
Julie Stavad er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2015. Hun er optaget af rum, genstande og materialers iboende historier. Hun forsøger på minimal og muligvis enkel vis at forskyde disse. Hendes praksis kredser særligt om skulptur og tekst, hvor vores forventninger til skala og funktion undersøges. Håndtag, ærmegab og elastikker findes i værkerne og giver beskueren noget at holde ved. Velkendte figurer bliver til abstrakte tegn, når f.eks. en vase mister sin funktionelle evne til at holde på vand. Julie Stavads tekster er gennemsyret af en undren over materialers muligheder og frembringer oftest et udsagn, som mere kan betragtes som et spørgsmål.

Værket Sit. Actively. (2015) er produceret til Demorummet. Her presses en massiv genstand ind i det forholdsvis lille Demorum. Genstanden er støbt i beton og bærer spor af forskellige materialers aftryk. Kunstneren har valgt at ændre farve på gulvet i rummet.