Ung Dansk Fotografi ´14

Ung dansk fotografi er en årligt tilbagevendende udstilling, der siden 1998 har haft til formål at styrke interessen for og udbrede kendskabet til yngre, danske fotografers arbejde.
Udstillingsperiode:
14-11-2014 - 14-12-2014
Medie:
Fotografi, video
Titel:
Ung Dansk Fotografi ´14
Kunstner:
Ida Arentoft, Albert Elm, Julie Born Schwartz, Asbjørn Skou
14. nov. – 14. dec. 2014
Slottet, Carlsberg Byen, København

Galleri Image og Fotografisk Center byder velkommen til Ung dansk fotografi ’14, der præsenterer et bredt spektrum indenfor ung, dansk, kamerabaseret kunst. Som billedskabere og billedforbrugere i et medialiseret samfund forholder vi os dagligt til fotografi. På udstillingen Ung dansk fotografi ’14 lægger Ida Arentoft, Albert Elm, Julie Born Schwartz og Asbjørn Skou på forskellig vis op til refleksion over mediet i dets mange afskygninger. Udstillingen spænder fra det dokumentariske over det personlige til det mere konceptuelle og viser nye værker, som kendetegner de fire fotografers praksis.

Ung dansk fotografi er en årligt tilbagevendende udstilling, der siden 1998 har haft til formål at styrke interessen for og udbrede kendskabet til yngre, danske fotografers arbejde. De fire fotografer på dette års udstilling er alle uddannede ved forskellige fotoskoler eller akademier i udlandet. Da udbuddet af fotografiske uddannelser i Danmark er begrænset, har udstillingsrækken fra begyndelsen præsenteret danske fotografer med internationale uddannelsesbaggrunde.

Ung dansk fotografi ’14 er i år blevet til i et samarbejde mellem Galleri Image og Fotografisk Center og vises desuden på Four Boxes Gallery i Skive samt Phototek Esbjerg. I forbindelse med udstillingen udgives en katalogbog. Udstillingen på Fotografisk Center er støttet af Københavns Billedkunstudvalg.

Udstillingen åbner fredag 14. november kl. 16 -19 på Slottet, Carlsberg, af fotograf Charlotte Haslund-Christensen, og kunstnerne vil være tilstede.