Image goes to China

Galleri Image var igen inviteret til The China Pingyao International Photography Festival. Dette år præsenterede vi Michelle Eistrups udstilling Wild as the Wind.
Udstillingsperiode:
16-09-2014 - 27-09-2014
Medie:
Fotografi, video
Titel:
Image goes to China
Kunstner:
Michelle Eistrup
Galleri Image er igen blevet inviteret til The China Pingyao International Photography Festival. I år præsenterer vi den danske kunstner Michelle Eistrup og hendes projekt Wild as the Wind. I to år har Michelle Eistrup observeret, fotograferet og filmet en flok vilde heste ved Læsøs strande. Da det ikke var muligt at kontrollere dyrenes adfærd, blev Eistrup nødt til at følge og observere dem på deres egne vilkår. Særligt to aspekter af hestenes rejser fangede kunstnerens interesse: Deres brug af strandene og deres opførelse om natten. Mens hestene fremstod i smukke, skulpturelle formationer om dagen (både i hvile og bevægelse), så dansede de legene om natten og vandrede ad usædvanlige, skjulte stier. Eistrup har inkluderet helt nye værker til denne udstilling. Hun vil fremvise dem i en totalinstallation bestående af video og fotografier i stort format. 

Yderligere er værker af de danske kunstnere Astrid Kruse Jensen og Joachim Fleinert en del af den nordiske gruppeudstilling Viewfinders, der er organiseret af Det Danske Kulturinstitut i Beijing.