ONE YEAR IN TWO CONFINED SPACES

Værket ONE YEAR IN TWO CONFINED SPACES består af to identiske par gummisko købt på samme tidspunkt. Det ene par er blevet gemt i deres æske i et år, og det andet par er blevet brugt af Jacob Borges i alle kunstrelaterede situationer gennem samme år
Udstillingsperiode:
09-01-2009 - 15-02-2009
Medie:
Installation
Titel:
ONE YEAR IN TWO CONFINED SPACES
Kunstner:
Jacob Borges
Jacob Borges udstiller værket ONE YEAR IN TWO CONFINED SPACES i Galleri Image's demorum fra d. 9. januar til d. 15. februar 2009.
Værket består af to identiske par gummisko købt på samme tidspunkt. Det ene par er blevet gemt i deres æske i et år, og det andet par er blevet brugt af Jacob Borges i alle kunstrelaterede situationer gennem samme år.

Jacob Borges er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2004 og har været med til at starte udstillingsstedet "Koh-i-noor" i Dybbølsgade, København. Derudover har han for nylig deltaget på udstillingerne "I am the space where I am" i The Berlin Office, Berlin - og "Golden Enterprise" på Overgaden i København, samt kurateret udstillingen "Urban Pedestals" i samarbejde med kurator Lotte Juul Petersen.

Links:
www.jacob-borges.dk
www.koh-i-noor.org
www.urbanpedestals.org

Udstillingen er kurateret af billedkunstner Anders Visti, som skal kuratere de næste fire udstillinger i Galleri Image's demorum.
Anders Visti er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2006 og er blandt andet medstifter og redaktionsmedlem på Forlaget/Tidsskriftet * [asterisk].

Links:
www.andersvisti.com
www.forlagetasterisk.dk

Demorummet er døgnåbent.