While We Swallow Deception

WHILE WE SWALLOW DECEPTION er en kritisk kommentar til den moderne, vestlige kultur. En kultur, der for Signe Vad er karakteriseret ved forbrugerisme, øget overvågning, urbanisering og jagten på det perfekte udseende.
Udstillingsperiode:
23-05-2008 - 22-06-2008
Medie:
Fotografi
Titel:
While We Swallow Deception
Kunstner:
Signe Vad
Mennesker vandrer i en skov med indkøbsvogne og indkøbsposer, overvågningen lurer over os i form af store hvide bolde midt inde i mørke bylandskaber, andre igen samtaler uanfægtet i et ørken lignende landskab. Hvad vi forventer, er ikke, hvad vi ser. Udstillingen WHILE WE SWALLOW DECEPTION er en kritisk kommentar til og problematisering af den moderne, vestlige kultur. En kultur, der for Signe Vad er karakteriseret af forbrugerisme, øget overvågning af borgere, urbanisering uden menneskelighed og jagten på det perfekte udseende under plastikkirurgens kniv.
Gennem sit kamera og digital bearbejdning reflekterer Signe Vad over tidens tendenser. Hun bruger computeren som et middel til at skabe virkeligheder, udfolde budskaber og kreere scenerier, som hun finder rammende for vores samfund i dag. Udstillingen stiller spørgsmål ved, hvordan vi kan lade os bedrage og leve overfladisk, når mennesker andre steder lider nød.

Signe Vad er i gang med at tage sin Master i Fotografi ved The School of Photography ved Göteborg Universitet. Siden 2000 har hun udstillet i Danmark, Tyskland, Frankrig og USA.

Fernisering: fredag den 23. maj kl. 16 - 18
Signe Vad vil være til stede.

I forbindelse med udstillingen afholdes også en artist talk.