Rød Finger

Det centrale motiv i Hans E Madsens udstilling RØD FINGER er fotografens egen pegefinger. Ved at sætte sin pegefinger foran flashen bruger kunstneren fingeren til at give motiverne et markant rødt skær.
Udstillingsperiode:
04-01-2008 - 27-01-2008
Medie:
Fotografi
Titel:
Rød Finger
Kunstner:
Hans E Madsen
Det centrale motiv i Hans E Madsens nyeste udstilling RØD FINGER er fotografens pegefinger. Ved at sætte sin pegefinger foran flashen bruger Hans E Madsen fingeren til at give motiverne et markant rødt skær. I visse af motiverne optræder der reflekterende materialer, så den gennemlyste finger kan ses i billedet. Fotografierne sætter bogstaveligt talt fingeren på det gamle spørgsmål om kunstnerens aftryk i billedet, det personlige udtryk. 
I RØD FINGER filtreres verden igennem den passionerede kunstners temperament, igennem hans indre. Kunstnerens hjerteblod er indirekte til stede i alle billederne. Ved brugen af sit kamera og sin krop maler Hans E Madsen en verden af røde billeder.En publikation med RØD FINGER udkommer i forbindelse med udstillingen på Galleri Image med forord af Rune Gade.

Hans E Madsen er uddannet fra Århus Kunstakademi (1977-81) og har desuden studeret ved Kunstakademiet Ljubljana, i Eks-Jugoslavien (1980-81). 
Han har bl.a. udstillet i USA, Holland, Italien, Island og Finland. Hans E Madsen har udgivet flere bøger, bl.a. UNDER BORDET og 68 FOTOS.
Desuden er han også kendt fra sit samvirke i den legendariske kunstnergruppe, Solkorset, som arbejdede med rum-installationer og scenografier. 
Uanset om det er installationer eller fotografier Hans E Madsen arbejder med, er det de rumlige forhold, han er mest optaget af.

Fernisering: fredag den 4. januar kl. 16-18
Kunstneren vil være til stede.