Staged Salvations

Seneste nyt fra Galleri Image

Staged Salvations

Fra August 09, 2019 til September 08, 2019

Fernisering:

Posted by Galleri Image
Hits: 400

Staged Salvations

Galleri Image tager del i projektet PARALLEL - European Photo Based Platform, et initiativ støttet af EU kommissionen igennem det kulturelle program Creative Europe i samarbejde med 18 europæiske institutioner. Platformen blev etableret for at styrke samarbejdet indenfor den europæiske fotokunstverden og som en mulighed for at udvikle og etablere en effektiv platform for udstilling af værker med yngre kunstnere og kuratorer. Udstillingen Staged Salvations, kurateret af Lovro Japundžić, består af værker fra tre kunstnere, som er udvalgt af kuratoren blandt årets PARALLEL deltagere: André Viking (DK), Nils Stelte (DE), og Rocco Venezia (IT).
D. 9. august kl. 16.00 inviterer Galleri Image til fernisering på udstillingen.D. 10. august kl. 14.00 afholdes Artist Talk ved kuratoren og kunstnerne.  
Udstillingen behandler temaer som riter, ritualer og lignende handlinger mennesker udfører for at forstå vores verden og opbygge en modstandskraft i hverdagen, når denne opleves som kaotisk. Kunstnerne skildrer religiøse og sekulære handlinger gennem deres værker.
Udstillingen er støttet af Europakommissionen gennem deres kulturprogram Creative Europe og Kulturudviklingspuljen, Aarhus Kommune.
Foto: Rocco Venezia